Ringsjalar

Hur man vill ha sin ringsjal är lite en smaksak. Därför måste man kunna få välja! Vid varje val finns en ruta du kan klicka på för mer information.
Bilder, exempel och användarinformation hittar du här ->


Pris

Ringsjalarna från Barma tillverkas i fyra klasser, ekologisk, standard, delux och ekonomi. De ekologiska sjalarna kostar 695 kr. Standardsjalarna ligger på 650 kr. Delux innebär rena specialbeställningar med specialmaterial och ligger på allt från 650 kr och uppåt beroende på material och arbete. Ekonomi är enklare sjalar i tunnare tyg och ligger på 550 kr


Hur fyller jag i formuläret?

Alla fält markerade med * är obligatoriska – utan dem går formuläret inte iväg. Du måste också ha angivit en giltig epostadress. I övrigt fyller du i de fält som är relevanta för din beställning.
Mer information om hur du ska tänka kring de olika valen och specifikationerna hittar du om du klickar på de små rutorna invid rubrikerna som serut såhär -> info


Kontaktuppgifter:

Var god, fyll i alla fält för snabbare hantering!

Namn*

Adress

Postnummer Ort

Epost*

Telefonnummer


Längd

Ordinarie längd på ringsjalarna är cirka 180 cm.
Vill du ha en annan längd, ange det här:


Vill du ha ficka på svansen?
 Ja Nej Jag förstår inte valet - ge mig mer information, tack!


Vikning


 Standard

 Ingen
 Halv
 Solfjäder *Endast deluxsjalar
 Annan

Tygval

Klicka på bilderna för större format!

Svart Ekologisk
Turkos Ekologisk
Lime Ekologisk
Rosa Ekologisk
Polka Ekologisk
Grårand Ekologisk
Standardsjal Färg: Antal:
Färg: Antal:
Färg: Antal:
Färg: Antal:
Färg: Antal:
Delux material .
Ekonomi . Färg: Antal:

Övrigt

Har du andra önskemål eller funderingar på om man kanske kan göra på ett annat sätt än de som kan väljas här ovan.
Har vi tidigare haft mailkontakt och du bara ska göra en bekräftelse av det vi sagt, sammanfatta gärna det här för att undvika missförstånd.


Ej skriftlägeskänslig
captcha

 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Nej, jag har ingen webbshop. Jag har brottats med tanken en hel del – för det är enklare. Men måste allting vara enkelt? I formuläret kan du specificera precis vad du vill ha. Då jag tillverkar allt på beställning kan du vara precis så delaktig du vill i formgivandet och skapandet av din vara. Det är så jag vill ha det. Då duger ingen webbshop. Det blir för omständigt att sedan skicka mail fram och tillbaka om önskemål och tankar. Ett formulär är perfekt. Du har möjlighet att redan från början beskriva vad du vill ha och hur du vill ha det och alla information kommer fram till mig samlat, överskådligt och säkert.


Längd

När det gäller längden funkar cirka 180 cm till de allra flesta, det är främst om du är kort/liten som en kortare sjal skulle vara att rekommendera, då svansen blir väldigt lång. Däremot gör det marginell skillnad hur stort barn du bär, det är inte något som påverkar hur lång sjal du behöver.

/Sandra Eliasson


Fickor

Svansfickan mäter ca 25 cm i djup och halva sjalens bredd bred. Den formas genom att sy ihop sjalens långsidor och sedan botten. Tack vare den konstruktionen påverkas inte sjalens längd av fickan. Perfekt för nycklar, plånbok och andra småsaker när man är ute i snabba ärenden, men sväljer även ombyte, blöja och extra tröja om man skulle vilja det.

/Sandra Eliasson

Vikning

Vad som verkligen är en smaksak med ringsjalar är hur man vill att sjalen ska ligga över axeln. Här har jag tre alternativ, standard, solfjädersvikning och ingen vikning. Klicka på rutan för att se exempelbilder. Det finns en uppsjö andra vikningar också, så önskar du något speciellt så kryssa "annat" och skriv i rutan.

/Sandra Eliasson

Highslide for Wordpress Plugin