Selar och MT

Hur man vill ha sitt bärdon är en smaksak. Därför måste man kunna få välja!Klicka på de små rutorna för mer information.
Bilder, exempel och användarinformation hittar du här ->


Pris

Prisbilden på selar och sjalar skiljer sig åt beroende på modell och material. Med standardmaterial av hög kvalité och god avlastning kombinerat med paneltyger jag har på lager ligger priserna på Mei Tai: 795, Hybrid: 850 och Sele 1050 kr. För tillval tillkommer 50 kr per val.


Hur fyller jag i formuläret?

Alla fält markerade med * är obligatoriska – utan dem går formuläret inte iväg. Du måste också ha angivit en giltig epostadress. I övrigt fyller du i de fält som är relevanta för din beställning.
Mer information om hur du ska tänka kring de olika valen och specifikationerna hittar du om du klickar på de små rutorna invid rubrikerna som serut såhär -> info


Kontaktuppgifter:

Var god, fyll i alla fält för snabbare hantering!

Namn*

Adress

Postnummer Ort

Epost*

Telefonnummer


Storlek
 0-6 månader 6 månader och uppåt


Avbärarbältet

 Mjukt med knytband
 Mjukt med spänne
 Hårt med spänne

Ordinarie längd på avbärarbältena är 70 respektive 180 cm. Vill du ha en annan längd, ange det här:


Axelband

 Utbredbara
 Vadderade
 Fasta (dvs ej knytbara)


Ordinarie längd på axelbanden är för knytbara ca 2 m, vill du ha en annan längd, ange det här:


Tillval

 Ficka på sittdelen  Ficka på axelbandet (nertill)
 Vändbar  Huvudstöd

Tygval

Om du klickar på bildspelet öppnas ett picasaalbum i eget fönster, där kan du se bilderna lite bättre.

Ange nummer och/eller bildtext för det tyg du vill ha på din panel:


Övrigt

Har du andra önskemål eller funderingar på om man kanske kan göra på ett annat sätt än de som kan väljas här ovan.
Har vi tidigare haft mailkontakt och du bara ska göra en bekräftelse av det vi sagt, sammanfatta gärna det här för att undvika missförstånd.


Ej skriftlägeskänslig
captcha

 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Nej, jag har ingen webbshop. Jag har brottats med tanken en hel del – för det är enklare. Men måste allting vara enkelt? I formuläret kan du specificera precis vad du vill ha. Då jag tillverkar allt på beställning kan du vara precis så delaktig du vill i formgivandet och skapandet av din vara. Det är så jag vill ha det. Då duger ingen webbshop. Det blir för omständigt att sedan skicka mail fram och tillbaka om önskemål och tankar. Ett formulär är perfekt. Du har möjlighet att redan från början beskriva vad du vill ha och hur du vill ha det och alla information kommer fram till mig samlat, överskådligt och säkert.


Storlek

Storleken på selen baseras på barnets ålder för att barnet ska kunna sitta bra i den. Det som skiljer är bredd och höjd på ryggen, själva sittdelen på selen. Längd på remmar och annat som utgår från storlek på bäraren anger du nedan om det avviker från standard.

/Sandra Eliasson


Avbärarbälte

Standard för Meitai är mjukt avbärarbälte med knytband. För sele och hybrid är hårt avbärarbälte med spänne standard. Det går att kombinera på andra sätt också, men jag rekommenderar dessa kombinationer då det är en risk att avlastningen INTE blir opimal på mjuka avbärarbälten om man sätter spänne på dem.
De hårda avbärarbältena är normalt ca 70 cm långa plus rem. De mjuka är ca 2 meter. Önskas andra längder, ange vilken i rutan "annan längd".

/Sandra Eliasson

Axelband

Hur man vill ha sina axelband är en smaksak, med fasta axelband menas här att de sitter fast i selen i bägge ändar, som på en ryggsäck - alltså inte en sele man knyter på sig. Standard längd är 2 meter, önskas annan längd ange vilken i rutan "annan längd". De utbredbara axelbanden har en fördel i att man kan breda ut tyngden över hela axeln och få en jämnare belastning. Det blir mer likt en långsjal, vissa anser att det har en mysighetsfaktor. De vadderade axelbanden ger mindre tygyta att hålla ordning på och vissa tycker att det avlastar bättre. De fasta axelbanden ger en snabbare uppknytningsprocess då de bara dras åt, men det blir i gengäld inte lika flexibla och reglerbara som knytband.

/Sandra Eliasson

Highslide for Wordpress Plugin