Trikåsjal

Efter nio månader i mammas mage anländer bäbisen till världen. I nio månader har hjärtslag, andning och magsljud varit bäbisens vardag. Så kommer den ut och allt blir väldigt annorlunda. Men i en mjuk trikåsjal kan man finna trygghet vid mamma och pappas bröst. Höra hjärtslag, andning och känna värme.
Bilder, exempel och användarinformation hittar du här ->


Pris

Bambutrikåsjalarna från Barma tillverkas i flera färger med två olika leverantörer på materialet. Därför kan man uppleva en viss skillnad på olika färger. Bilderna nedan visar vilka färger som har samma tillverkare.


Hur fyller jag i formuläret?

Alla fält markerade med * är obligatoriska – utan dem går formuläret inte iväg. Du måste också ha angivit en giltig epostadress. I övrigt fyller du i de fält som är relevanta för din beställning.
Mer information om hur du ska tänka kring de olika valen och specifikationerna hittar du om du klickar på de små rutorna invid rubrikerna som serut såhär -> info


Kontaktuppgifter:

Var god, fyll i alla fält för snabbare hantering!

Namn*

Adress

Postnummer Ort

Epost*

Telefonnummer


Längd

Ordinarie längd på sjalarna är cirka 5 m.
Vill du ha en annan längd, ange det här:


Färg


Övrigt

Har du andra önskemål eller funderingar på om man kanske kan göra på ett annat sätt än de som kan väljas här ovan.
Har vi tidigare haft mailkontakt och du bara ska göra en bekräftelse av det vi sagt, sammanfatta gärna det här för att undvika missförstånd.


Ej skriftlägeskänslig
captcha

 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Nej, jag har ingen webbshop. Jag har brottats med tanken en hel del – för det är enklare. Men måste allting vara enkelt? I formuläret kan du specificera precis vad du vill ha. Då jag tillverkar allt på beställning kan du vara precis så delaktig du vill i formgivandet och skapandet av din vara. Det är så jag vill ha det. Då duger ingen webbshop. Det blir för omständigt att sedan skicka mail fram och tillbaka om önskemål och tankar. Ett formulär är perfekt. Du har möjlighet att redan från början beskriva vad du vill ha och hur du vill ha det och alla information kommer fram till mig samlat, överskådligt och säkert.


Längd

Ordinarie längd på fem meter räcker gott och väl till även långa och stora personer, så största orsaken till att vilja ha en avvikande längd är om du är mycket liten eller smal då det kan vara idé med en något kortare sjal. Dock är sjalen så tunn och smidig att det inte är något problem att knyta sjalen ett extra varv runt midjan - det ger ju även ökad avlastning.

/Sandra Eliasson

Barma Eko Bambu är sydd i tunn, ekologiskt bambutrikå 95% bambu, 5% elastan. Att den är så tunn gör att den är perfekt för sommarbebisen, likaså bär du bebisen bekvämt i Barma Eko Bambu under en jacka eller ett bärskydd på våren/hösten eller vintern.

Just nu har jag tillgång till färgerna svart, grå, vit, natur, marin, cerice, lime, violett och röd. Olika färger köps dock in från olika leverantörer, därför kan förekomma en viss skillnad i känsla i materialet, avlastningen är däremot likvärdig.

Highslide for Wordpress Plugin