Hybrid

Det bästa av två världar!

En sele är praktisk, men kanske inte alltid det mysigaste alternativet att bära ditt barn med. En Mei-Tai är mer lik en sjal, mer personlig och har större möjligheter till variation.

Mina hybrider är en kombination av dessa två typer av bärhjälpmedel.

Valmöjligheter

Hybriden kombinerar Mei Taiens långa knytband med selens hårda avbärarbälte. Långa axelband ger möjlighet till en bredd som ger känslan av en långsjal. Selens hårdare avbärarbälte ger stadga och avlastning när du bär ett större barn, utan att på något sätt ge avkall på bekvämligheten att bära ett mindre. Bältet fogas samman med ett rejält clipspänne för säkerhet och komfort.

Självklart kan du beställa din hybrid precis som du själv vill ha den. Axelband som är vadderade, utbredbarara, korta långa. Modeller som är större, mindre, smalare etc. Bara tala om för mig vad DU vill ha så fixar jag det!

Pris ca 850 kr*.

*Priset kan variera beroende på val av material, tillval, tillbehör etc.

(Öppnas i nytt fönster)


Produktexempel Hybrid Selar

Hybrid med fina detaljer så som integrerad ficka på insidan av panelen för förvaring av huvudstöd som fästs med kardborre och knyts i öglor på axelbanden samt ficka på avbärarbältet.

 


 

 

 

 

Hybrid med extra långa, utbredbara axelband. Ficka längst ner på ena axelbandet för förvaring av smårylar samt en liten ficka på midjebandet. Huvudstöd som förvaras i en ficka på insidan av selen.

 

 

 


 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin