Ringsjalar

Snabbt och smidigt!

Att bära i ringsjal är både mysigt och praktiskt. Man bär lätt både stora och små barn på mage eller höften. Vill man ha barnet på ryggen i sin ringsjal bör det vara lite större. Det kan vara lite knixigt att få till men allt går när man tränar.

Materialval till ringsjal

Amma i Barma ringsjal

Ringsjalar kan tillverkas i mängder av tyger och material. Tunt, håligt att ha till badhus och badstrand, enfärgat, klassiskt, mönstrat och utstickande, randigt, rutigt – allt funkar till ringsjalar och jag gör allt jag kan för att tillmötesgå dina önskemål om tyg och materialval. För att göra det enkelt finns de flesta färger att tillgå som standardsjal i ett diagonalvävt tyg med mycket fin avlastning. Några färger finns också i ekologiskt material, de saluförs under namnet Barma Ekoring.
Vill du ha en riktigt billig sjal har jag budgetsjalar av tunnare kvalité. Du kan också specialbeställa en helt unik sjal. Det behöver inte alltid bli dyrare att göra det än att köpa en standardsjal.

Amma i ringsjal

Att amma i ringsjalen är smidigt! Antingen lägger du barnet i vaggaposition, enklast brukar vara en bakvänd vagga. Men du kan också amma ditt barn i sittande position i sjalen som barnet på bilden här till höger.

Ringsjalens användning

Ringsjalen är idealisk för ”toddlers”, barn i 1-2 års åldern som vill upp och ner i famnen ideliga gånger om dagen. Ett bärdon som ringsjal är då snabbt och enkelt. Det är även ett bra hjälpmedel att ha med ut på promenaden eller shoppingturen, då även de mest uthålliga ben blir trötta tillslut. Att få vila dem samtidigt som man får vara nära mamma eller pappa som obehindrat kan fortsätta sina ärenden, kan det bli bättre? Personligen bär jag även riktigt små bäbisar gärna i ringsjal, men vissa tycker det är svårt att få riktigt bra.

Tillverkad i ett tunt tyg tar sjalen nästan ingen plats alls och kan följa med överallt som akuthjälp. Med ett tjockare tyg upplever de flesta en ökad avlastning. Samtliga vikningar jag erbjuder ligger bra på bägge axlarna.

För promenader eller för bärande under längre tid rekommenderar Sytt och Gjort ett bärhjälpmedel som fördelar belastningen jämt över bärarens kropp för bästa komfort. Kika gärna i menyerna här till vänster för olika alternativ!

Självklart syr jag sjalen efter Ert önskemål!

Pris: från 550 kr*

(Öppnas i nytt fönster)

* Priset kan variera beroende på val av modell och material.


Produktexempel Ringajalar

Barma Ringsjalar Sytt och Gjort

 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin