Barma Ekoring

Ekologiska ringsjalar i fantastiska färger!

Barma EkoRing är en ekologisk ringsjal som kommer i sex färger. De fyra enfärgade är twillvävda medan de randiga är vanlig tuskaft. Avlastningen på de olika materialen är snarlik, men

känslan i materialen skiljer sig åt endel. Ringarna är i lättmetall, som standard silverfärgade, vill du ha annan färg på ringarna ange det under ”övrigt” på din beställning. Sjalen levereras i snygg förvaringspåse, komplett med enklare bärbeskrivningar, översiktsinformation om bärande i sjal samt information om hur du ammar i sjalen.

Design

Till sin design är Barma Ekoring enkel, symmetriskt utformad för att kunna bäras på både höger och vänster axel. Inga plottriga detaljer och ficka längst ner på svansen för förvaring av nycklar, plånbok och kanske en blöja.

Användning

Att bära i Barma EkoRing är både mysigt och praktiskt. Man bär lätt både stora och små barn på mage eller höften. Vill man bära på ryggen i sin ringsjal bör barnet vara lite större. Det kan vara lite knixigt att få till men allt går när man tränar.

 

 

Ringsjalen är idealisk för ”toddlers”, barn i 1-2 års åldern som vill upp och ner i famnen ideliga gånger om dagen. Ringsjalen är då snabb och enkel. Det är även ett bra hjälpmedel att ha med ut på promenaden eller shoppingturen, då även de mest uthålliga ben blir trötta tillslut. Att då få vila dem samtidigt som man får vara nära mamma eller pappa som obehindrat kan fortsätta sina ärenden, kan det bli bättre?

 

Svenskproducerat och handgjort

Barmas sjalar kommer från Sytt och Gjort, ett litet företag i Bollebygd, mellan Göteborg och Borås. Alla sjalar sys för hand, på hantverksmässigt vis. Det ger både flexibilitet och unika produkter. Skicka ett mail till info@syttochgjort.se för mer information om specialbeställningar och intresseanmälan för återförsäljare.

 

Pris: från 795 kr*

(Öppnas i nytt fönster)

* Priset kan variera beroende på val av material och modell


 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin