Trikåsjal – Eko Bambu

Mjuk och sval trikåsjal för den allra första tiden

Trikåsjal är smidigt i början. Det är relativt lätt att lära sig knyta och man kan ta i och ur bäbisen utan att behöva knyta upp sjalen. Bambutrikån är sval och tunn – idealisk för varma sommardagar eller när du har barnet under din jacka ute. Då är det skönt med en sjal som inte tar så mycket plats.

Användning

Hur länge man använder trikåsjal är individuellt. Barmas ekobambusjal är främst tänkt att användas de första månaderna, efter det finns det många olika bärdon att välja bland. Barma Eko Bambu är främst lämpad för knytningen omslutet kryss på magen. I den knytningen kan du bära barnet upprätt mage mot mage och liggande i vaggställning. Det går även att amma barnet i bärsjalen. Det kan vara knixigt att få till i början, men med lite övning går det bra för de allra flesta.

Specifikationer

Barma Eko bambu mäter fem meter och är 50 cm bred som standard. Andra längder och bredder går såklart att beställa med ett mindre pristillägg. Ändarna på sjalen är avsmalande vilket ger en smidig knut och sjalen har en diskret mittmarkering vilket är väldigt praktiskt när man ska knyta. Här till höger är sjalen sydd med kontrasterande sömmar. En snygg effekt på svarta sjalar som du anger om du vill ha vid beställning.

Material

Barma Eko Bambu är sydd i tunn, ekologiskt bambutrikå (95% bambu, 5% elastan). Att den är så tunn gör att den är perfekt för sommarbebisen, likaså bär du bebisen bekvämt i Barma Eko Bambu under en jacka eller ett bärskydd på våren/hösten eller vintern.
Just nu har jag tillgång till färgerna svart, grå, vit, natur, marin, cerice, lime, violett och röd. Olika färger köps dock in från olika leverantörer, därför kan förekomma en viss skillnad i känsla i materialet, avlastningen är däremot likvärdig.Du tvättar din sjal i maskin på 40 grader.

Pris: 695 kr*
ink. bärbeskrivning och förvaringspåse

(Öppnas i nytt fönster)

*Gäller standardutförande ink bärbeskrivning

 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin