Dreggellappar

Bib, bandana eller haklapp…

Oavsett vad man väljer att kalla dem så fyller de en stor funktion hos mindre barn. Att byta tröjor och boddy flera gånger om dagen för att de blir våta av dreggel ger mycket onödig tvätt och bök. Därför behövs dreggellapparna i de flesta småbarnshem. Lätt att byta – lätt att tvätta. Knäpps med tryckknapp i nacken och har en fräck trekantig form med lite puff framtill för att ge intrycket av en knuten scarf (bandana).

Material

På baksidan har jag antingen fleece eller flanell. Flanell blir luftigare och inte så varmt (bra på sommaren?) men fleecen håller tätare vilket gör att barnet kan ha samma bib längre utan att bli blött. Även ull är att bra material att ha på baksidan.

Tyget väljer du själv

Som vanligt är ingenting ristat i sten hos Sytt och Gjort. Här ovan ser ni en Bib med sött zoomönster och till höger en variant med prickig velour.  Färg och material ni anger när ni beställer. Ett tunnare tyg på ovansidan ger mest puffeffekt medan ett lite tjockare tyg så som velour eller stadig trikå har högre absorberande förmåga.


Pris: 65 kr/st – 150 för tre*

(Öppnas i nytt fönster)

* Gäller alla modeller och material.


 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin