Förvaringspåsar

20110505010.JPG

Blandade färger och mönster

Enkla små påsar till vardagens alla små prylar

Dessa påsar i olika storlekar har ett stort användningsområde. Alla småprylar, spelpjäser, kortlekar etc får en ordningsam tillvaro genom att sorteras i påsar av olika storlek. Med olika fäger och mönster lär sig barnen snabbt vad som finns i vilken påse och på så vis river de runt mindre i lådorna på jakt efter rätt sak. påsarna försluts so, standard med en enkel dragsko – vill du ha annan förslutning, till exempel knappar eller kardborre, samt om du önskar snörstopp/snörlås anger du det i din beställning. Du väljer själv om du vill blandade färger och mönster eller enhetliga påsar.  Här nedan följer några exempel till vad jag har dem till här hemma.

Självklart kan du få dem i andra storlekar om det är något särskilt du önskar ska få plats.

Pussel

20110505012.JPGär både mysigt och utvecklande – men att sortera upp alla bitarna varje gång är ett trist göromål när lådorna gått sönder eller när man köper flera pussel i samma låda som också är populärt numer. Enkla små påsar med dragsko är smidigt för att förvara och gör det mycket lättare för barnen att hålla isär de olika pusslen. Små pussel med normalstora 6, 9 eller 12 bitar är passande i mellanpåsar, lite större pussel i påsar storlek stor.

Lego

En av de mest fantastiska leksaker som uppfunnits, men vilket jobb att sortera alla små byggsatser barnen får.

Håll bitarna  sorterade från början med tygpåsar från Sytt och Gjort. Med en textilpenna (eller annan tvättbeständig märkpenna) skriver du dessutom lätt på påsarna vad som är i vilken påse. Beroende på antal bitar i satserna behövs olika storlekar på påsen. De små påsarna är perfekta för alla små lampor, svärd eller andra delar som ofta är svåra att hitta i stora legolådan.

Fröer

Sällan gör man åt hela papperspåsen med fröer på en säsong, men de förpackningarna är allt annat än återförslutningsbara. Kanske övervintrar du egna fröer från fjolåret i papperskuvert eller kaffefilter? Det brukar fungera långt ifrån optimalt då de är för stora och lätt går sönder. I en liten tygpåse ligger dina frön säkert och luftigt.

Rispåsar

Ska du gifta dig snart? Söta små rispåsar i organza eller chifongtyg är fina att dela ut och kan sparas som en liten souvenir från festen av gästerna.

Som standard gör jag påsarna i fyra storlekar

Liten: ca 5*7 cm – lagom till frön, rispåsar etc.

Mellan: ca 10*15 cm – till mindre pussel, spelpjäser, kortlekar etc.

Stor: Ca 15*20 cm – till lite större pussel, mindre legosatser etc.

XL: Ca 25*35 cm – till bärsjalar, extratröjan, blöjor etc

Jag syr såklart även påsarna måttbeställda – större, mindre eller mellan standardstorlekarna.

Pris: 3 för 40/50/60/70kr*

(Öppnas i nytt fönster)

*Ange om du vill ha samma tyg i alla påsarna eller om du hellre vill ha blandat så gör jag så gott jag att tillmötesgå dina önskemål om tygval. Vill du bestämma tygerna själv tillkommer 10 kr per påse då jag kan hålla dessa låga priser på denna vara då jag generellt använder spillbitar till dem.
Önskar du snörstopp/snörlås till dragskon tillkommer 10 kr per påse.  


 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin