Brallor

För vem vill gå med rumpan bar?

Byxor är det plagg vi använder absolut mest på våra barn och oss själva. Vi tar det för självklart, men även byxor väljer vi utifrån dagens aktiviteter. Mjuka byxor i sköna material för att vara hemma eller på dagis i. Jeans eller andra slitstarkare material för utelek och tuffare tag. Etc.
Jag syr mest mjukisbrallor och tights i velour, trikå etc, men även en del annat. Nedan följer ett galleri med en kort beskrivning om hur jag tänker kring de olika modellerna och hur det kan se ut. Om du håller muspekaren över bilderna får du mer information om modellen.

Bra passform – För alla!

Alla byxor från Sytt och Gjort utformas efter dina önskemål. Passformen anpassas som standard utifrån storlek samt om barnet har blöja eller inte. Har man ett smalt barn kan det vara svårt att hitta byxor som sitter bra och inte hänger. Har man ett rundare barn kan problemet ofta vara att blöjan inte får plats.

Att måttbeställa från mig gör att du slipper fundera på sådant. Du fyller i beställningsformuläret och får byxor som passar. Att sy flera lika dana byxor sparar mig tid, därför har jag lite förmånligare pris om man beställer flera, oavsett om man väljer samma material och färger och detaljer.

Pris: från 125 kr*

(Öppnas i nytt fönster)


* Prisexempel; Muddbyxor i velour: 220 kr, Tights i trikå: 150 kr


Fleecebyxor

Till hösten och vintern är det ett bra komplement, perfekt under overallen med bara ett par tunnare strumpbyxor/tights under. I muddbyxemodell går de lätt ner i skor och stövlar, rakare ben är kanske att föredra om man tänker sig dem som överdragsbyxor.


Muddbrallor

Formatet muddbyxor är väldigt enkelt att arbeta med. Klassiskt och lätt att förändra. Man kan ha många par och ändå behöver aldrig det ena paret vara det andra likt, genom att göra små förändringar får man ett par helt andra byxor. Grundmodellen hos Sytt och Gjort har en lite tightare passform över rumpan, mudd i midja och benslut samt lite pös vid anklarna för extra växmån.

Brun stretchfrotté standardmodell strl 80

turkos fleecemuddbralla standardmodell strl 74
lila jogging standardmodell utan mudd. strl 74
Muddisar i vävt tyg görs med extra vidd för rörelsefrihet. strl 74

blandade muddisar velour och fleece

velourbrallor med uppvikbar mudd...

...Kan användas över flera storlekar!


Tights

Oumbärligt plagg till stora och små tjejer, men även rysligt praktiskt till gossar (fast då brukar vi kalla det för långkalsonger ;-)). Att byta strumpbyxor med fot mot tights under overaller och galonkläder sparar ombyten då det är fötterna som oftast blir våta i slaskiga hallar. Dessutom har oftast tights bättre passform. Självklart kan de fås i olika material och modeller, raka, smala, korta, långa, utställda, uppvikbara etc. Bara fantasin sätter gränser!

Trekvartstights med jeansstuk...

...Från sidan

Trekvartstights i velour...

...från sidan

 

Fyra par tights i olika material


Kortbyxa i turkos strechftotté med vita muddar och revärer

Kortbyxor

Till sommaren så är kortbyxan ett måste, och här finns mycket att göra!
Sommaren är frihetens årstid och vi är lite mer vågade med vilka färger och mönster vi sätter på barnen. Coola kortbyxor är gångbart i alla sammanhang.

Många kortbyxor på marknaden har bristfällig kvalité och passform. Även finare kortbyxor till sommarens kalas tycker jag själv är svårt att hitta – men det kan Sytt och Gjort självklart hjälpa dig med!


Övriga brallor

Här under sorteras resterade typer av byxor, dvs. en salig blandning av modeller, material och former.
Jag hoppas att det inte blir allt för rörigt! Barnens jeans är nästan lika mycket smaksak som ens egna. Jag har sytt några olika, vida eller smala, låga eller höga, med mudd eller fast midja, tjocka, tunna, slitna osv. Här gäller det verkligen att tänka på vad vill du ha.
Hängselbyxor och mamelucker samsas här, tillsammans med chinos och jeans. Det är svårt att göra någon mer samlad beskrivning, utan kika dig fram bland bilderna nedan.
Maila om det är något särskilt du söker som du inte hittar, inga frågor är för stora eller små! info@syttochgjort.se

Rutiga Chinos strl. 98

mamelucker med rynkad sida. strl 68

Linnemamelucker för varma sommardagar

Charmigt till klänning och tunika

Babybyxa med fot. Strl 62

 

 

 

 


 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin