Mössor

För skydd och värme!

På vintern är det mössor och på sommaren solhattar eller hättor, alltid är det något som vi vill skydda de små emot. Kyla, regn och sol. Olika typer av mössor sitter bra på olika barn, beroende på huvudformen. Här presenteras några av mina modeller.
När du klickar på beställningsknappen kommer du till en formulärsida där du skriver vad du vill ha för mössa, modell, färg, material och storlek – (ålder på barn räcker eller om det är till vuxen) så  hör jag av mig.


Stadiga basmössor i randigt och enfärgat

Klassiska trikåmössor

En riktig basmössa är ett måste i barngarderoben större delen av året. De är lätta att förändra med olika tyg i tjocklek etc.
Min modell har en rundad topp med lite pös. Kanten går att vika upp om man upplever mössan som för lång.

Storlekarna ligger 0-1 år samt 2-8 år

Komplettera gärna med tryck hos Glada Grodan.

Pris: från 125 kr*

(Öppnas i nytt fönster)

* Priset kan variera beroende på val av material.


P1060230.JPG

Tunnare singeljersey för mellanperioder och kalla sommardagar för de minsta

P1060448-1.JPG

Mjuk interlock. Namnlapp från Glada Grodan

P1040048.JPG

Två storlekar, 0-1 år samt 2-8 år


Hättor


Dessa hättor finns i tre storlekar, upp till ca tre år. Kan fås i olika material, här i fleece, passar bra från höst till vår. Vindtåligt och står emot en del väta. Ändå är fleecen relativt tunn och bra att ha under en tjockare mössa om det är riktigt kallt, eller under cykelhjälmen. Jag syr dem även dubbla, antingen med bomullsfoder i eller i dubbel fleece så de blir vändbara för maximala matchningsmöjligheter. Att fodra med bomull är skönt mot huden så länge den är torr, men till skillnad från fleecen så blir bomullen kall när den blir våt så ur värmeperspektiv är det inte idealiskt.

Pris: från 125 kr*

(Öppnas i nytt fönster)

* Gäller enkla hättor, dubbla hättor 200 kr. Priset kan variera beroende på val av material.


Babymössor

I varmare väder!

Mössan är i enkel bomull, när det går mot varmare väder och vi framförallt vill skydda de små mot sol och lite blåst. Kan fås i en mängd olika tyger och material – säg bara vad du vill ha!

Kika gärna på mina bibs som är snygga att matcha mot dessa tunnare mössor.

Pris: från 75 kr*

(Öppnas i nytt fönster)

* Priset kan variera beroende på val av material. 

Väpnarhuvor

När våren knackar på dörren byts de tjocka mössorna ut till tunnare, smidigare. Men de behöver fortfarande sitta kvar! Särskilt om man bär barn på ryggen i bärstol, sele eller sjal är det besvärligt om barnet drar av sig mössan gång på gång. Dessa huvor är svåra för det lilla barnet att få av sig själv, ändå slipper man obehagliga knytband och krångligheter.

Till större barn är dessa tunna, tighta modeller perfekta under hjälmen, i skidbacken eller på cykeln. Antingen i bomull eller fleece som blir ett varmare alternativ. Finns som standard i tre storlekar som täcker in åldrarna 0-8 år. Som vanligt beställer kan du beställa i andra material, färger eller storlekar! Kan även fås dubbla.

Pris: från 175 kr*

(Öppnas i nytt fönster)

* Priset gäller enkla huvor, dubbla 275 kr. Priset kan variera beroende på val av material.

 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin