Porto och Leveransvillkor

Kontakt – beställning – tillverkning – leverans

Ett köp brukar gå till så att du som kund hör av dig till mig och vi resonerar tillsammans oss fram till vad du vill ha om detta inte står klart från början. Efter det syr jag upp beställningen och skickar samma dag eller påföljande vardag. Jag begär generellt sett ingen förskottsbetalning om det inte varit strul med betalning tidigare, men möjlighet till det finns. Annars kommer en faktura via mail som betalas inom 14 dagar, om vi inte kommit överens om annat.

Leveransvillkor

Då nästan all min försäljning är på beställning så kan leveranstiderna variera beroende på arbetsbelastning. Generellt är mitt mål att ingen ska behöva vänta på sina varor mer än 14 dagar från mottagen order. Oftast levererar jag inom 7 dagar.

Vid förskottsbetalning postar jag inom 1 dygn från mottagen betalning. Om det är bråttom att få varorna så fråga gärna innan du lägger din beställning, så kan du få reda på redan då hur lång leveranstiden för just din vara är.


Porto och pris

De flesta av mina leveranser går via posten. Du kan såklart också hämta varorna direkt här i Bollebygd.
Jag har vidare tillgång till både DHL och Schenker som brukar bli billigast på större paket, eller när du vill ha möjlighet att spåra din försändelse. Mindre paket är enklast och billigast att skicka med posten.

Vikt i gram Posten Schenker DHL
20 6 kr
100 12 kr
250 24 kr
500 36 kr 115 kr
1000 48 kr från 55 kr 120 kr
2000 72 kr från 65 kr 125 kr
3000 från 150 kr från 75 kr
5000 från 175 kr från 90 kr 140 kr
Tillägg skrymmande 12 kr* från 40 kr** ***

* Postens maxmått utan att behöva lägga skrymmande är Som skrymmande räknas brev/rulle med större tjocklek/diameter än 30 mm eller större kortsida än 250 mm Räkna med skrymmande på alla försändelser över 100 gram.
** Maxlängd/kolli är 1,5 m. Längd + omkrets får högst vara 2 m. Det är mycket sällan paketen blir så stora.
*** Till ännu större paket än 5 kg ligger DHL bra i pris.


Emballage

Jag packar som regel mina försändelser i mailingbags. Plastemballage speciellt framtagna för posthantering. Jag har valt att köpa från www.magasinglag.se då hon tillhandahåller påsar tillverkade av 100% återvunnet material är 100% biologiskt nedbrytbara.


Betalningsinformation

Jag tar emot betalning via plusgiro och bankgiro. Med din beställning kommer en faktura, ange fakturanummer som referensnummer. Du kan även förskottsbetala, ange då namn och vara så jag vet vart betalningen kommer ifrån.
Obs, när du beställer från Sytt och Gjort får du handgjorda prylar, designade för att passa just dig och ditt barn. Det innebär också en viss förlängd leveranstid jämför med att handla från en vanlig webbshop. Jag ska ju tillverka också! Om du har bråttom att få din leverans, skriv till mig så gör jag vad jag kan, men betala inte in i förskott i förhoppning att jag ska se det och blir klar snabbare för så fungerar det inte.

Plusgiro nummer: 53 25 23-8Barma, Sytt och Gjort
Bankgiro nummer: 466-0569


Momsregistreringsnummer: SE850409596201

 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin