Om Sytt och Gjort

Sytt och Gjort är en liten sömnadsfirma belägen i Bollebygd. Jag som driver företaget heter Sandra Eliasson och har tre egna barn, födda februari -11, april -07 samt oktober -04.

Egen design

Jag började tidigt i tonåren med att designa och sy mycket till mig själv, nu blir det mest till barnen. Jag älskar att skapa mina egna lösningar, men det tar också tid. Mycket av det ni hittar här på hemsidan är resultat av ett sådant arbete. Det vill säga att jag tar fram mina produkter själv, från idé via skiss till färdig vara. Där med är inte sagt att andra inte kan göra lika – inspirationen kommer alltid någonstans ifrån och ett par byxor är alltid ett par byxor.

Från början

Sytt och Gjort började egentligen med bärsjalarna. När min store gosse var liten var sjalmarknaden mycket begränsad. Långa sjalar fanns och några enstaka märke på selar, men ringsjalar och Mei Tais var ovanligare och det var det som jag sydde mest i början. Ville man ha något gjort gjorde man det själv och det gjorde jag. Både till mig och till andra. Med material har jag provat mig fram och är idag väldigt nöjd att kunna erbjuda mina kunder ett riktigt högkvalitativt tyg med bra avlastning.

Dock kom det att dröja några år innan jag vågade satsa på ett företag. I Oktober 2009 startade jag min firma. Jag jobbar hela tiden med att komma upp med nya produkter och smarta lösningar på dina vardagsproblem. Produktsortimentet utökas hela tiden i samråd med mina kunder.

Problemlösning

Har du något du går och funderar på så tveka inte att höra av dig. Jag kanske inte kan göra verklighet av allt – men tillsammans kan vi komma fram till en lösning på just ditt textila problem.

Din lokala sömnadsverkstad

Lokalt tar jag även in ändringar och lagningar av olika slag.
Mer om mina lokala tjänster hittar du här->

 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin