Amningshalsband

20110913399-1 copy.jpg

Lyxigt hantverk

Jättefina, tåliga halsband för dig som vill ha något unikt. Varje kula består av en kärna av träkula som omvirkats för hand, men det går också få mjuka vadderade bollar. Färgerna går att variera i evighet. Här syns det i gröna fräscha nyanser.

Fungerar lika bra i sjalen!

Många barn gillar att ha något att pilla på när de ammar eller sitter i sjalen. Det distraherar dem från att bli rastlösa och vilja titta på annat. Den virkade ytan är spännande för små barnfingrar att känna på. Garnet jag använder är ganska grovt för att få fram en fin struktur för att väcka barnets upptäckarlust. Tillsammans med den blanka satinbandet ger det en väldigt härligt intryck.

Design

På bilden till vänster är inte kulorna individuellt förankrade, de sitter ganska bra på plats ändå – men vill man verkligen hålla isär kulorna slår man enkelt en knut mellan dem. Du kan också få kulorna trädda på ett tunnare band. Tar man då bara någon enstaka kula kan de skjutas fram och tillbaka och blir en helt annat typ av halsband för barnet att leka med.

Varje kula är individuellt omvirkad och sedan uppträdda på ett satinband. Självklart går det att sätta dem på andra typer av band, tråd eller länk – bara fantasin sätter gränser på färg och form. Just därför väljer jag att sälja halsbandet i moduler. Kula för kula. Från tre kulor och uppåt ingår 25 mm brett satinband upp till en meter långt om man vill. Vill man ha andra typer av band/snöre så gör jag mitt bästa att tillfredsställa Dina önskemål.

De stora kulorna mäter ca 3,5 cm i diameter, de mindre knappt 3 cm. Här i jämförelse med en normal kulspetspenna. Klicka gärna upp bilden i fullt format för att se den härliga strukturen.

Pris: från 35 kr/kula*

(Öppnas i nytt fönster)


* 35 kr/st för de mindre kulorna och 40 kr för de stora, inklusive enklare montering. Glöm ej ange antal stora kulor, antal små kulor, färg och längd på eventuellt satinband samt färg på kulorna. Priset gäller enfärgade kulor. Vill du ha dem flerfärgade/randiga gäller fem kronor tillägg per färg och kula.


Produktexempel Amningshalsband • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin