Knotbag


När knotbagen är stängd ser det ut såhär.

Säker förvaring utan knappar och dragkedjor

En finurlig liten handledsväska med japansk ursprung. Finfin att ha till handväska när man bara ska slänga med sig det nödvändigaste eller att sy i matchande tyg till aftonklänningen att ha vid festligare tillfällen.

Ett annat användningsområde är vid handarbete. Den smidiga stängningen håller garnnystan effektivt instängda utan att hindra tråden från att löpa när du stickar eller virkar. Om du tänker dig att använda knotbagen till handarbete, skriv det i din beställning så syr jag dit smala fickor på insidan att placera virknål eller strumpstickor i.

Även om väskan i första hand brukar vara av mindre mått fungerar det även alldeles utmärkt att tillverka dem i större format att ha till både matkasse och gympapåse.

Tanken är enkel. Du har ett längre handtag och ett kortare och låste väskan genom att dra det längre genom det kortare och på så sätt får en ”knut” – därav namnet Knotbag. Har du en bättre idé om vad dessa väskor kan heta så maila mig! nappar jag på just ditt namnförslag vinner du en väska i valfri storlek!

Pris: från 125 kr*

(Öppnas i nytt fönster)

*Gäller handledsväska. Priset kan variera beroende på önskad storlek och materialval


 • Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Blogg/Hemsida

  Ej skriftlägeskänslig
  captcha

2019 - Sytt och Gjort - Powered by WordPress - Designed by XHTML Valid, lab

Highslide for Wordpress Plugin